Tapas garnalen en sepia met knoflook en peterselie

Tapas garnalen en sepia met knoflook en peterselie

Smulweb imageSmulweb

Eenmaal geproefd is het tapas garnalen en sepia met knoflook en peterselie gerecht een tapas-gerecht voor de rest van je leven. Gooi gamba's op de grill met knoflook, rode Spaanse peper, peterselie, citroensap en laat deze smelon in de marinade. Bak in een grillpan en serveer snel.

25 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 500 g zeekat
  • 1 tl Peterselie gedroogd

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Tapas garnalen en sepia met knoflook en peterselie op tafel.

  1. Maak een marinade van olie, geperste knoflook, fijngesneden Spaanse peper, zout, citroensap en peterselie.
  2. Doe de garnalen en de sepia erin en laat het tenminste een half uur marineren.
  3. Verhit een grillpan (of koekenpan) en bak hierin de garnalen en sepia ongeveer 4 tot 5 minuten.
  4. Draai ze op tijd om zodat ze rondom garen.
  5. Serveer ze zo snel mogelijk.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden