Oliebollencake

Oliebollencake

Smulweb imageSmulweb

Waarom wachten tot oud & nieuw? Met deze oliebollencake ruik & proef je het hele jaar door het zwarte goud. Mix de oliebollenmix, spatel naar keus extra ingrediënten erdoorheen en bak de cake in 25 tot 35 minuten gaar. Laat de cake goed afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt en enjoy!

45 min bereiden

dessert

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Oliebollencake op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  2. Doe de oliebollenmix in een kom en meng dit met het water. Mix het beslag goed door.
  3. Spatel eventueel extra ingrediënten erdoor.
  4. Vet het cakeblik in of leg er bakpapier in. Giet het beslag in het cakeblik.
  5. Laat het beslag ongeveer 40 minuten rijzen voor de kachel met een natte doek erover. Let op, roer het beslag tijdens en na het rijzen absoluut niet meer door.
  6. Bak de cake vervolgens in 25 tot 35 minuten gaar. Steek een satéprikker erin. Als deze er schoon uit komt, is de cake klaar.
  7. Laat de cake goed afkoelen voordat je hem uit de vorm haalt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Vlees Gebak Oliebollen Cake