Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Griekse undercover pasta kritharaki youvetsi op tafel.
- Bestrooi het vlees met peper en zout. Snipper de uien en snij de knoflook in kleine stukjes.
- Verhit een flinke laag olijfolie in een braadpan en bak het vlees, de uien en de knoflook tot het vocht verdampt.
- Voeg de tomatenblokjes, bouillonblokjes, tomatenpuree en suiker toe. Breng op smaak met kruiden.
- Laat het stoofpotje met de deksel op de pan voor 3-4 uur stoven en roer af en toe om. Kook ondertussen de Makarnasi en giet af.
- Roer de Makarnasi door het stoofpotje en vet een ovenschaal in. Schep het mengsel in de ovenschaal.
- Bestrooi het geheel met geraspte kaas en bak in de oven op 200 graden tot de kaas gesmolten is.
- Eet smakelijk, Kali Orexi!