Nagerecht recepten

Zelf Nagerecht gerechten maken! Ontdek de lekkere en makkelijke Nagerecht recepten van Jumbo.


Uitgelicht recept

Tip van Jumbo Een nagerecht als warme geitenkaasbrie op een broodje

Een nagerecht als warme geitenkaasbrie op een broodje

smulweb badge smulweb

Eindig je diner met een topper van een dessert: warm geitenkaasbrie op knapperig brood met zoete peer en tijm. Zo klaar in de oven!

15 min bereiden dessert 4 personen

(0)

Ingrediënten

  • 4 Bruin vloerbrood
  • 25 g Roomboter
  • 2 Conference Peer
  • 200 g jumbo geitenbrie zachte geitenkaas
  • 4 g Tijm vers

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Een nagerecht als warme geitenkaasbrie op een broodje op tafel.

  1. Verwarm de ovengrill voor. Kwast het brood aan beide kanten dun in met olie. Snijd elke boterham schuin in 3-4 repen. Leg ze op een rooster.
  2. Snijd de peren in vieren. Verwijder het klokhuis, schil ze eventueel en snijd de peren in dunne partjes. Snijd de geitenbrie in dunne plakken.
  3. Beleg de broodjes met peer en geitenbrie. Strooi er wat tijmblaadjes over.
  4. Schuif het rooster 2-3 minuten onder de hete ovengrill, tot de kaas gesmolten is en begint te kleuren.
  5. Serveer direct.