Soutzoukakia

Soutzoukakia

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke Soutzoukakia gehaktrolletjes in een rijke tomatensaus. Bak de gehaktballetjes kort en laat ze sudderen in de saus met kruiden. Een waar mediterraans feestmaal!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 0.2 el Jumbo Tijm

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Soutzoukakia op tafel.

  1. Fruit de ui en het knoflook samen met de kruiden in olijfolie aan. Voeg na +/- 5 minuten de tomaten toe. Laat de saus ongeveer 15 minuten op laag vuur sudderen en zet daarna het vuur uit. Laat de saus nu (met een deksel op de pan) rusten.
  2. Mix alle ingrediënten voor de gehaktballetjes goed door elkaar en maak hier kleine rolletjes van. Bak de gehaktballetjes in enkele minuten rondom bruin (niet laten garen).
  3. Voeg de tomatensaus toe aan de gehaktrolletjes en laat deze +/- 15 minuten al sudderend garen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Sauzen Rijst Aardappelpuree