Amuse met doperwten en heilbot en garnalen

Amuse met doperwten en heilbot en garnalen

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke amuse van doperwtenmousse met gerookte heilbot en garnalen, op smaak gebracht met munt en crème fraîche. Een verfijnd voorgerecht om je gasten mee te verrassen.

45 min bereiden

amuse

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 g Heilbot

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Amuse met doperwten en heilbot en garnalen op tafel.

  1. Kook de doperwten beetgaar en laat ze afkoelen.
  2. Doe de doperwten samen met de munt in de keukenmachine.
  3. Voeg de crème fraîche en groentenfond toe en mix tot een smeuïge massa. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Neem glaasjes en doe daar een bodem doperwtenmousse in.
  5. Snijd de gerookte heilbot in stukjes ter grootte van de garnalen en leg ze op de doperwtenmousse.
  6. Leg daarboven de garnalen en werk af met een blaadje munt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Amuses