- 350 g Tomato frito
Bereidingswijze
Zet in 40 stappen deze heerlijke Gevulde paprikas met gehakt en feta op tafel.
- Saus:
- Knoflook fijnsnijden
- Ui in kleine stukjes snijden
- Meng de tomatenblokjes, de tomato frito, ui en knoflook met de kruiden in een ovenschaal
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Paprika's:
- Champignons in plakjes snijden
- Ui in stukjes snijden
- Knoflooktenen fijnsnijden
- Feta in hele kleine blokjes snijden
- Snijd de deksels van de paprika's en verwijder de zaadlijsten
- Zet de paprika's in de saus in de ovenschaal
- Bereiding:
- Bak de ui en de knoflook glazig in olijfolie
- Voeg de champignons toe en bak lichtbruin
- Voeg het gehakt en de kruiden toe en bak het gehakt rul
- Neem de pan van het vuur en roer de feta door het gehaktmengsel
- Vul de paprika's met het gehaktmengsel
- Bestrooi met geraspte kaas
- Zet de dekseltjes op de paprika's en besprenkel met olijfolie
- Bak ongeveer 50 minuten op 200 graden in de oven
- Eet smakelijk :-)