Gevulde paprikas met gehakt en feta

Gevulde paprikas met gehakt en feta

Smulweb imageSmulweb

Gevulde paprika's met gehakt en feta, gegarneerd met geraspte kaas, gestoofd in een heerlijke tomaten saus met kruiden, ui en knoflook. Geserveerd in een ovenschaal en gebakken op 200 graden voor 50 minuten. Heerlijk op de camping of thuis.

45 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 350 g Tomato frito

Bereidingswijze

Zet in 40 stappen deze heerlijke Gevulde paprikas met gehakt en feta op tafel.

  1. Saus:
  2. Knoflook fijnsnijden
  3. Ui in kleine stukjes snijden
  4. Meng de tomatenblokjes, de tomato frito, ui en knoflook met de kruiden in een ovenschaal
  5. Verwarm de oven voor op 200 graden
  6. Paprika's:
  7. Champignons in plakjes snijden
  8. Ui in stukjes snijden
  9. Knoflooktenen fijnsnijden
  10. Feta in hele kleine blokjes snijden
  11. Snijd de deksels van de paprika's en verwijder de zaadlijsten
  12. Zet de paprika's in de saus in de ovenschaal
  13. Bereiding:
  14. Bak de ui en de knoflook glazig in olijfolie
  15. Voeg de champignons toe en bak lichtbruin
  16. Voeg het gehakt en de kruiden toe en bak het gehakt rul
  17. Neem de pan van het vuur en roer de feta door het gehaktmengsel
  18. Vul de paprika's met het gehaktmengsel
  19. Bestrooi met geraspte kaas
  20. Zet de dekseltjes op de paprika's en besprenkel met olijfolie
  21. Bak ongeveer 50 minuten op 200 graden in de oven
  22. Eet smakelijk :-)
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees