- 1 el Jumbo Tijm
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Aardappel-aspergesalade op tafel.
- Halveer de aardappelen. Kook ze in ruim water met zout in 12-15 minuten gaar.
- Snijd de asperges in stukjes van 3-4 cm. Kook ze in een bodem water met zout in 15 minuten beetgaar.
- Doe het ei, de wijnazijn en de mosterd in een maatbeker. Zet de staafmixer in de maatbeker en schenk er de olie bij. Zet de staafmixer in de maatbeker en trek langzaam omhoog, tot een gladde, lobbige mayonaise.
- Meng de kruiden, ui en augurkjes door de kruidenmayonaise. Breng op smaak met zout en peper.
- Giet de aardappelen en asperges af en spoel ze onder stromend water koud. Schep in een schaal om met 4-5 el kruidenmayonaise. Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel de sla over een schaal en schep er de aardappel-aspergesalade op.