Eiersalade met gerookte kipfilet

Eiersalade met gerookte kipfilet

Smulweb imageSmulweb

Eiersalade met gerookte kipfilet, bieslook, lente-ui, kerriepoeder en een romige dressing van mayonaise, fritessaus en ketchup. Perfect als smeersel op een broodje of toastje.

25 min bereiden

bijgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Eiersalade met gerookte kipfilet op tafel.

  1. Kook de eieren in 9 minuten hard. Laat de eieren "schrikken" onder koud water, dan pellen ze makkelijker.
  2. Snijd de afgekoelde eieren in stukjes. Snijd de lente ui in ringetjes. Knip de bieslook in ringetjes. Hak de ui fijn. Snijd de gerookte kipfilet in kleine blokjes (het velletje kan je eventueel wegsnijden, want dat is taai).
  3. Meng de eieren met de kipfilet, ui, bieslook, lente-ui en kerriepoeder. Voeg vervolgens de mayonaise, fritessaus en ketchup toe, en meng voorzichtig door elkaar.
  4. Maak op smaak met peper en zout. Tot gebruik in de koelkast laten koelen. * Eet smakelijk *
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte