Avocadosoep met hollandse garnalen

Avocadosoep met hollandse garnalen

Smulweb imageSmulweb

Maak kennis met jouw nieuwe lievelingssoep: Avocadosoep met hollandse garnalen. Romig met een ziltige twist, en op z’n best als je uitkijkt over de zee.

15 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Avocado
  • 1 el Bieslook
  • 200 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Avocadosoep met hollandse garnalen op tafel.

  1. Pureer de avocado samen met de groentebouillon. Breng de puree op smaak met zout, peper en limoensap. Laat de soep goed koud worden in de koelkast.
  2. Ontvel en ontdoe de tomaten van zaadjes. Snijd het vlees in kleine blokjes.
  3. Schep de soep in kommen of borrelglaasjes, afhankelijk van of het als een gerecht of amuse-bouche wordt geserveerd.
  4. Garneer met tomaat, fijn gesneden bieslook, garnalen en een drup olijfolie. Eet smakelijk!
eet smakelijk