Aardappelschotel met aubergine en feta

Aardappelschotel met aubergine en feta

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke aardappelschotel met aubergine en feta uit de oven. Gemaakt met verse basilicum en de kruiden geven het gerecht een extra boost. Maak een dag van te voren en schuif het vervolgens zo de oven in. Makkelijk en lekker!

45 min bereiden

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Aardappelschotel met aubergine en feta op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Doe alle ingrediënten, behalve de feta, in de braadslee en werk het met je handen even goed door elkaar.
  3. Bak het gerecht 45 minuten in de oven en schep het op de helft van de baktijd een keer goed om.
  4. Verdeel de feta over het gerecht en bak nog 10 minuten in de oven.
  5. Strooi verse basilicum eroverheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Ovenschotel Groente Aubergine