Aziatisch gestoofde hamlapjes met uien

Aziatisch gestoofde hamlapjes met uien

Smulweb imageSmulweb

Laat je verleiden door de smaken van Zuidoost-Azië. De zachte en malse hamlapjes in combinatie met de zoetzure marinade zijn een onweerstaanbare match. Een uitstapje naar het Aziatisch met dit gerecht!

45 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Aziatisch gestoofde hamlapjes met uien op tafel.

  1. Verhit olie in een pan. Bak het vlees tot alle kanten mooi bruin.
  2. Voeg de uienringen toe en bak tot ze zacht zijn.
  3. Meng wat kippenbouillon door de marinade. Voeg de marinade bij het vlees.
  4. Stoof het vlees tot het zacht is en de saus ingedikt is. Meng dan de donkere sojasaus erdoor en laat het geheel nog 20-30 minuten sudderen.
  5. Voeg suiker of limoensap toe om de zoetzure smaak aan te passen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Ui