Thaise wokschotel met grote garnalen

Thaise wokschotel met grote garnalen

Smulweb imageSmulweb

Met deze Thaise wokschotel met grote garnalen heb je een heerlijk en snel gerecht op tafel. Je wokt alle groenten kort en voegt dan vissaus, oestersaus en garnalen toe. Aan het eind doe je er lente ui en koriander bij en smullen maar!

25 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 15 g Koriander

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Thaise wokschotel met grote garnalen op tafel.

  1. Was en snijd de kool, champignons, ui, paprika, peen, lente ui en de koriander.
  2. Verhit een beetje arachide olie in een wok en bak de curry erin.
  3. Voeg onder voortdurend wokken achtereenvolgens de ui, peen, paprika, champignons en de Chinese kool toe.
  4. Voeg vervolgens de vissaus en de oestersaus toe.
  5. Voeg daarna de grote garnalen toe.
  6. Tot slot voeg je de lente ui en koriander toe. Houd eventueel een beetje koriander achter voor de garnering.
eet smakelijk