Portobello gevuld met asperges parma ham en pecorino

Portobello gevuld met asperges parma ham en pecorino

Smulweb imageSmulweb

Gerecht van gevulde Portobello met asperges, Parmaham en Pecorino. Grill de Portobello-s kort in de olijfolie en plaats ze vervolgens in een ovenschaal. Bak de aspergestukjes met de reepjes ham, voeg er geraspte Pecorino aan toe. Vul de Portobello-s met het mengsel, gratineer ze in de oven en serveer met vinaigrette, sla, tomaatjes en pijnboompitten.

25 min bereiden

voorgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Portobello gevuld met asperges parma ham en pecorino op tafel.

  1. Was en schil de asperges en snijd ze in kleine stukjes.
  2. Snijd de Parma ham in reepjes. Rasp de Pecorino.
  3. Bak de portobello-s eventjes om en om in een beetje olijfolie. Leg ze op wat keukenrol om het vet eruit te laten druipen en leg ze daarna in een ovenschaal.
  4. Bak de aspergestukjes ongeveer 5 tot 10 minuten in de koekenpan. Voeg er de reepjes ham aan toe en laat nog een paar minuten meebakken.
  5. Schep het mengsel in de portobello-s en doe er een hoopje geraspte kaas bovenop. Gratineer het ongeveer 15 minuten in de oven op 180 graden.
  6. Verdeel intussen de sla over de borden en garneer met de vinaigrette, de tomaatjes en de pijnboompitten. Leg er de portobello-s bovenop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Vlees Kaas Paddenstoelen Asperges