Warm turks brood met tomaten feta en uien

Warm turks brood met tomaten feta en uien

Smulweb imageSmulweb

Warm Turks brood met tomaten, feta en uien uit de oven. Het brood is ingesmeerd met kruidenboter en belegd met tomaten, uien en feta kaas. Na 20 minuten bakken in de oven heerlijk als borrelhapje of als gerecht voor de lunch of avondeten.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Warm turks brood met tomaten feta en uien op tafel.

  1. Snijd Turks brood precies in de lengte doorsnijden en beide kanten (boven en onder) rijkelijk in met kruidenboter.
  2. Snijd rode uien in halve ringen en snijd tomaten in plakjes. Snijd de feta in dunne plakjes of verbrokkel de kaas.
  3. Leg eerst de tomatenplakjes erop, dan de feta en dan de uien. Bestrooi dan licht met verse (uit de tuin) tijm of anders gedroogde tijm. Strooi er lichtjes een snufje versgemalen zwarte peper over.
  4. Doe de bovenkant van het brood erop, leg het op een bakplaat met bakpapier, snijd het brood voor in (taart)partjes, en zet in een heteluchtoven op 170 graden en laat 20 minuten bakken.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Turks brood