- 400 ml Water
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Smullen romige kruidige indiase kip op tafel.
- Was de kipfilets en droog ze af met keukenpapier. Snijd de filets in reepjes van ongeveer 2 cm. Snijd de lente-uitjes in ringen en pers de knoflook.
- Maak een specerijenmengsel van gember, paprika, kerriepoeder, cayennepeper en bloem. Haal de kipreepjes door het mengsel.
- Verhit olie in de wok en laat de olie flink heet worden. Roerbak de kipreepjes 3 minuten. Voeg vervolgens de lente-ui en knoflook toe en wok nog 2 minuten.
- Voeg de mango chutney toe en roer goed door. Blus af met kippenbouillon en laat 10 minuten inkoken.
- Roer de crème fraîche erdoor en breng op smaak met suiker, een snufje zout en limoensap/citroensap. Serveer de kip curry en geniet ervan!