Romige komkommersalade met galia meloen

Romige komkommersalade met galia meloen

Smulweb imageSmulweb

Een frisse salade van komkommer met galia meloen, lekker voor bij de BBQ of als bijgerecht. Meng de groenten in een romige saus van mosterd, honing, citroensap en zure room. Maak het geheel af met verse dille.

10 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Romige komkommersalade met galia meloen op tafel.

  1. Was de komkommer goed (niet-biologische altijd schillen) en snijd hem in de lengte doormidden. Schraap de kern eruit met een eetlepel. Snijd beide helften in plakjes, niet te dun.
  2. Halveer de meloen en verwijder de pitten. Snijd in reepjes en vervolgens in blokjes.
  3. Meng in een RVS-schaal olie, mosterd, honing en citroensap met de zure room en breng op smaak met peper en wat zout. Voeg hieraan de komkommer en meloen toe en roer alles door elkaar.
  4. Bestrooi het geheel met wat verse dille.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit