Rokerige ribbetjes

Rokerige ribbetjes

Smulweb imageSmulweb

Rokerige ribbetjes zijn na 6-7 uur bakken op lage temperatuur smeltend mals en hebben een heerlijke rooksmaak. De perfecte traktatie voor elke BBQ-liefhebber.

120 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Rokerige ribbetjes op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 95 graden.
  2. Meng alle ingrediënten voor het specerijenmengsel. Wrijf de ribbetjes aan alle kanten goed in met het mengsel.
  3. Neem per deel ribbetjes (ik had 4 grote stukken) een flink vel aluminiumfolie. Leg de ribbetjes erop, vleeskant naar beneden, en maak gesloten pakketjes. Leg deze met de vouwnaad naar boven op een ovenrooster. Schuif een bakplaat eronder tegen eventueel lekken.
  4. Bak 4 uur op 95 graden, verlaag dan de temperatuur naar 85 graden en bak nog 2-3 uur.
  5. Controleer of het vlees heel zacht is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Pasta Sauzen