Wokschotel met oosters gemarineerde speklapjes

Wokschotel met oosters gemarineerde speklapjes

Smulweb imageSmulweb

Geniet van deze heerlijke wokschotel met oosters gemarineerde speklapjes. Laat het vlees bij voorkeur 6 uur of langer marineren. Voeg hierna de sperziebonen, kool, paprika en champignons toe en wok deze met het vlees in de marinade voor een heerlijke maaltijd.

15 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Wokschotel met oosters gemarineerde speklapjes op tafel.

  1. Maak de marinade en marineer het vlees hierin het liefst 6 uur of langer.
  2. Haal de topjes van de sperziebonen af, snij ze in 2 of 3 stukken en blancheer ze een paar minuutjes.
  3. Snij de kool, paprika en champignons.
  4. Snij de speklappen in stukjes van 2 tot 3 cm en wok ze in de marinade.
  5. Wok de groenten erbij.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Speklap