Asperge gazpacho

Asperge gazpacho

Smulweb imageSmulweb

Koud soepje voor warme(re) dagen: deze asperge gazpacho. Asperges, knoflook, bouillon, crème fraîche en asperge azijn worden gepureerd, op smaak gebracht en koud geserveerd. Perfect voor bij een zomerse BBQ!

25 min bereiden

soep

3 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Asperge gazpacho op tafel.

  1. Kook de asperges gaar in de groentebouillon.
  2. Als de asperges goed gaar zijn, pureer je het met een staafmixer tot een mooi glad geheel.
  3. Pers de knoflook in een knoflookpers en voeg deze toe.
  4. Klop met een garde de crème fraîche door de warme soep.
  5. Voeg de asperge azijn (witte wijnazijn) en de olijfolie toe en klop het geheel goed door met een garde.
  6. Maak eventueel op smaak met peper & zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep