Cheesecake met passievrucht

Cheesecake met passievrucht

Smulweb imageSmulweb

Deze cheesecakejes met passievrucht hebben weinig bereidingstijd nodig en zijn gegarandeerd een succes. Een bodem van biscuit, slagroom, Monchou, poedersuiker en vanillepoeder. Afgemaakt met de verfrissende smaak van passievrucht. Kies leuke schaaltjes en geniet!

45 min bereiden

tussendoortje

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Cheesecake met passievrucht op tafel.

  1. Kies leuke schaaltjes uit voor de cheesecakejes.
  2. Stamp de biscuitjes fijn met een stamper of deegroller. Smelt de boter in een pannetje en roer de kruimels erdoor om de bodem van de taart te maken. Verdeel dit over de twee bakjes en druk de bodem met de achterkant van een theelepeltje plat. Laat het 15 minuten afkoelen in de koelkast.
  3. Klop de slagroom stijf met een mixer. Voeg daarna de monchou, poedersuiker en een beetje vanillepoeder toe. Mix tot er een glad mengsel ontstaat. Verdeel het mengsel over de twee schaaltjes en strijk het glad met de achterkant van een theelepeltje. Zet de cheesecakejes 30 minuten in de koelkast.
  4. Halveer de passievrucht en schep het vruchtvlees eruit. Verdeel het over de cheesecakejes en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Fruit Taart Passievrucht Cheesecake