Chinese visballetjes soep

Chinese visballetjes soep

Smulweb imageSmulweb

Met onze Chinese visballetjes soep zet je een exotisch gerecht op tafel! Combineer het beste van de Aziatische keuken met elkaar. Een heerlijk pittige en makkelijke vissoep met tofu, bloemen en gember en knoflook. Door het gebruik van fijne tapiocabloem en zout en sesamolie is de smaak perfect.

25 min bereiden

soep

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Chinese visballetjes soep op tafel.

  1. Verhit olie in een pan. Bak de gember en knoflook aan.
  2. Doe 2 liter water in de pan en voeg het Chinese kippenbouillon poeder toe.
  3. Voeg de geweekte leliebloemen en blokjes tofu voorzichtig toe. Meng goed (maar zorg dat de tofu niet stuk gaat).
  4. Doe fijne tapiocabloem in een kom en haal elk stukje vis hierdoor voordat het in de soep gaat.
  5. Laat geheel 10 minuten gaar worden en zorg dat de smaken goed verdeeld zijn.
  6. Breng de soep verder op smaak met zout en sesamolie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep