Rode curry met biefstukpuntjes

Rode curry met biefstukpuntjes

Smulweb imageSmulweb

Heerlijke rode curry met biefstukpuntjes en groenten. Geserveerd met rijst maakt dit een heerlijke maaltijd. Proef de rijke smaak van de kokosmelk en kruidige currypasta.

25 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Rode curry met biefstukpuntjes op tafel.

  1. Hak de knoflook en peper fijn. Snijd de ui en de paprika en snijd de tomaatjes in vieren. Kook de rijst zoals aangegeven staat op de verpakking.
  2. Verhit olie in een wok en bak hierin de knoflook met de peper. Voeg de currypasta toe en bak deze eventjes mee.
  3. Voeg daarna de kokosmelk, de bouillon en de suiker toe. Voeg vervolgens de uien en paprika toe en bak deze mee.
  4. Bak intussen de biefstukpuntjes (5 min) in een andere wok of hapjespan.
  5. Voeg de gebakken biefstukpuntjes en tomaatjes toe aan het geheel in de wok.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry Rode curry