Speklapjes sate uit azie

Speklapjes sate uit azie

Smulweb imageSmulweb

Een unieke smaakbeleving: Speklapjes sate uit Azië. Marineer stukjes speklap minimaal 8 uur in een marinade van Oosterse ingrediënten. Rijg de speklapjes op stokjes en rooster deze op de BBQ of grillpan tot ze krokant en gaar zijn.

120 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Speklapjes sate uit azie op tafel.

  1. Maak een marinade van bovenstaande ingrediënten door deze in een keukenmachine fijn te malen en marineer het vlees voor minimaal 8 uur. Hoe langer, hoe lekkerder.
  2. Rijg stukjes speklap verticaal naast elkaar aan stokjes.
  3. Rooster het vlees op de BBQ of grillpan tot het gaar en krokant is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Speklap