Dille-bieslook saus

Dille-bieslook saus

Smulweb imageSmulweb

Een perfecte saus om te combineren met zalm en gepofte aardappels/krieltjes. Meng de crème fraîche met yoghurt, fijngesneden dille en bieslook, voeg limoensap toe naar smaak en garneer met zwarte peper. Serveer en geniet van deze heerlijke combinatie!

10 min bereiden

hoofdgerecht

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Dille-bieslook saus op tafel.

  1. Hak de dilleblaadjes en bieslook fijn. Pers de limoen uit.
  2. Meng de crème fraîche met yoghurt.
  3. Voeg de fijngesneden kruiden toe aan het mengsel en roer door.
  4. Voeg limoensap toe naar smaak.
  5. Voeg zwarte peper toe en roer door. Proef en voeg desgewenst een snufje zout toe.
  6. Serveer bij een stukje gebakken zalm en gepofte aardappel (of krieltjes). Voeg een salade toe en de maaltijd is compleet.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen