Runderstoof met tutti frutti

Runderstoof met tutti frutti

Smulweb imageSmulweb

Runderstoof met tutti frutti, op smaak gebracht met oregano, zeezout en Worcestershire saus. Makkelijk en snel met de slowcooker. Serveer het vlees met linzen en spitskool.

120 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 el Water
  • 150 g Tutti frutti gedroogd

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Runderstoof met tutti frutti op tafel.

  1. Pel de uien en snijd ze in ringen. Pel de knoflook en hak ze fijn.
  2. Bestrooi het vlees met oregano en zeezout naar smaak. Braad het vlees eerst in de koekenpan: verhit boter en olijfolie in de koekenpan en bak het vlees aan beide kanten bruin. Leg het vlees in de slowcooker die nog niet aan staat.
  3. Bak de uien en knoflook in het braadvocht, voeg nog wat boter toe en doe er de wijn bij, tenslotte de tutti frutti. Sprenkel nog wat Worcestershire saus over.
  4. Zet de slowcooker aan. Doe alles in de slowcooker en laat 30 minuten op hoge stand warm worden. Laat vervolgens 4 uur op de slow stand sudderen.
  5. Eventueel het vocht binden. Serveer het vlees met linzen en spitskool.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden Sauzen