Shoarma pizza gemaakt van turks brood

Shoarma pizza gemaakt van turks brood

Smulweb imageSmulweb

Een shoarma pizza gemaakt van Turks brood met marinade van kruiden, olijfolie en sappige kipfilet. Gevuld met romige mozzarella, geraspte kaas en pastasaus en vervolgens gegrild om een knapperige korst te creëren. Maak het af met een scheutje knoflooksaus voor een smakelijke maaltijd.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Shoarma pizza gemaakt van turks brood op tafel.

  1. Marineer de kipfiletreepjes met kruiden en een scheutje olijfolie. Hoe langer, hoe beter.
  2. Verwarm de oven voor op 200 graden en leg bakpapier op de bakplaat.
  3. Halveer het Turks brood zodat je 2 lange delen hebt.
  4. Bak de kip gaar zonder olie of boter en laat het iets afkoelen.
  5. Leg 1 deel brood op de bakplaat en smeer het in met pastasaus. Beleg het met mozarella en geraspte kaas en daaroverheen de kipreepjes. Eventueel de randen van de pizza iets indruppelen met een beetje olijfolie.
  6. Bak de pizza in de oven gedurende ca. 14 minuten tot de mozarella mooi gesmolten is.
  7. Doe er een beetje knoflooksaus op en smullen maar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pizza Brood Turks brood Pizza shoarma