Leuk soep onder een dakje van bladerdeeg

Leuk soep onder een dakje van bladerdeeg

Smulweb imageSmulweb

Zin in een warme soep met bladerdeeg? Laat de soep afkoelen en voeg het in de kom. Bedek de kom met een cirkelvormig bladerdeeg. Bestrijken met water en ei met kaas. Bak 15 minuten in de oven en voilà! Warm onder een dakje van bladerdeeg.

15 min bereiden

soep

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Leuk soep onder een dakje van bladerdeeg op tafel.

  1. Verhit de soep en laat deze afkoelen zodat de ingrediënten wel warm zijn.
  2. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  3. Maak een afdruk op het bladerdeeg en snijd cirkels net iets groter dan de kom.
  4. Doe de hete soep in een kom.
  5. Bestrijk de rand van de kom met water.
  6. Doe het bladerdeeg op de kom en druk de randen goed aan.
  7. Bestrijk het bladerdeeg met ei en dan met kaas.
  8. Doe de kom in de oven en bak gedurende 15 minuten.
  9. Haal de kom uit de oven.
  10. Serveer de soep warm met een dakje van bladerdeeg erbovenop.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep Bakken Bladerdeeg