4 kazen pasta

4 kazen pasta

Smulweb imageSmulweb

Smelt vier soorten kaas, walnoten en knoflook in de pan. Voeg nootmuskaat, oregano en peper toe. Serveer met pasta, walnoten en bieslook.

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Bieslook
  • 15 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke 4 kazen pasta op tafel.

  1. Snijd de soorten kazen in kleine stukjes. Verwijder eventuele korstjes van de kaas en bewaar de parmesan. Snijd de walnoten in kleine stukjes en pers de knoflooktenen uit. Snijd de bieslook.
  2. Doe een beetje olijfolie in de pan en voeg daar de kazen aan toe, behalve de parmesan. Laat de kazen langzaam smelten en voeg de knoflook, nootmuskaat, oregano en wat peper toe.
  3. Proef of de smaak goed is en voeg indien nodig nog wat peper toe. Zout is niet nodig omdat de kazen al zout zijn.
  4. Kook de pasta in ruim kokend water en giet deze af. Doe er wat olijfolie overheen en verdeel over twee borden. Schep wat saus over de pasta en strooi er walnoten en parmesan overheen.
  5. Strooi de bieslook over het gerecht heen.
  6. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta