Feta in groene kruidenolie

Feta in groene kruidenolie

Smulweb imageSmulweb

Met deze feta in groene kruidenolie waan je jezelf in de Mediterranéé. Meng olijfolie met gedroogde tomatensliertjes, citroenrasp, citroensap, knoflook en pepervlokjes. Vermeng de blokjes feta met deze mix in een gesteriliseerd flesje en vul het met olijfolie. Een dagje laten staan is genoeg om de smaken goed te mengen.

120 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 g Tijm vers
  • 1 tl Chilivlokken

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Feta in groene kruidenolie op tafel.

  1. Doe wat olijfolie in een mengkommetje en voeg de gedroogde tomatensliertjes, citroenrasp, citroensap, knoflook en pepervlokjes toe. Meng alles goed door elkaar.
  2. Doe de fetablokjes om en om vermengd met de overige ingrediënten in een gesteriliseerd flesje.
  3. Vul het flesje met olijfolie en laat dit een dagje staan zodat de smaken goed kunnen mengen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Tapas