- 125 g Crème de cassis
- 0.2 el Jumbo Tijm
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Gerookte eendenborst met verrukkelijke kruidige kersensaus op tafel.
- Laat de kersen goed uitlekken (bewaar iets van het kersenap voor de maizena).
- Breng de rode wijn en crème de cassis in een pannetje aan de kook.
- Roer de maizena aan met wat kersensap.
- Zodra de wijn kookt, roer de maizena erdoorheen en breng opnieuw aan de kook.
- Doe de kersen bij de saus. Door het vocht van de kersen wordt de saus minder dik. Voeg crème de cassis toe als je de saus toch nog te dik vindt.
- Op smaak maken met tijm, zout en cayennepeper. Proef of de saus naar wens is en voeg eventueel meer kruiden toe.
- Verwarm de plakjes eendenborst kort in de koekenpan.
- Dien de plakjes eendenborst op met de kersen. Garneer met wat salade.