Lauwwarme biefstuksalade met truffeldressing

Lauwwarme biefstuksalade met truffeldressing

Smulweb imageSmulweb

Lauwwarme biefstuksalade met truffeldressing. Bak eerst goudbruine champignons in (room)boter. Bak daarna biefstukjes naar gewenste garing. Maak de salade af met truffeldressing, Parmezaanse kaas en champignons. Snijd de biefstukjes in stukjes en voeg toe. Enjoy!

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 4 el Truffelsaus

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Lauwwarme biefstuksalade met truffeldressing op tafel.

  1. Bak de champignons in 2 gedeeltes of in 2 pannen goudbruin op middelhoog-hoog vuur in (room)boter. Bak ze niet allemaal tegelijk om ervoor te zorgen dat ze mooi bruin worden. Zoals Julia Child zei: "Don't crowd the mushrooms!"
  2. Bak ondertussen de biefstukjes naar de gewenste garing. Laat het vlees na bereiding even rusten in aluminiumfolie.
  3. Maak de salade op met de truffeldressing, Parmezaan en champignons.
  4. Snijd de biefstukjes in stukjes en voeg deze toe aan de salade.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Biefstuk salade