Goed gevulde vissoep

Goed gevulde vissoep

Smulweb imageSmulweb

Visliefhebbers opgelet! Deze goed gevulde vissoep met harissa, knoflook, gember, ui, rode pesto en groenten is verrukkelijk. Met kruiden als rozemarijn, oregano en gedroogde koriander geef je de vis de ultieme smaak. Serveer met couscous en leemoenblaadjes.

45 min bereiden

soep

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Victoriabaarsfilet
  • 50 g Koolrabi
  • 1000 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Goed gevulde vissoep op tafel.

  1. Kook wat water in de waterkoker en giet 1 liter op de visbouillonblokjes in de maatbeker.
  2. Snijd de vis in blokjes, strooi hierover wat Viskruiden samen met wat gedroogde koriander, rozemarijn en oregano. Meng alles onder met een beetje olijfolie.
  3. Verwarm wat olijfolie in de soepketel. Bak hierin eerst de harissa even aan en dan de knoflook, gember, pepertje, ui en rode pesto even lichtbruin aan.
  4. Doe de groente erbij samen met tomatenpuree en de Kruidenmix met verse koriander. Bak dit even een paar minuutjes mee circa 5 min.
  5. Blus alles af met de visbouillon en voeg de lemoenblaadjes toe. Laat dit ongeveer 15 minuten koken.
  6. Wel de couscous en voeg de laatste 5 minuten de visblokjes met kruidenmix toe. Meng de couscous erdoor en zet het vuur uit.
  7. Smakelijk eten!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Soep