Snelle taart uit normandie

Snelle taart uit normandie

Smulweb imageSmulweb

De snelle taart uit Normandië is een heerlijke makkelijk te maken taart. Een kruimeldeeg gevuld met appels, en bovenop een laag van Danette met vanille, ei, en amandelschaafsel. Geserveerd lauw of koud, bestrooid met geroosterde amandelschaafsel en poedersuiker.

45 min bereiden

dessert

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Snelle taart uit normandie op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 210° C (ovenstand 7).
  2. Leg het kruimeldeeg in een taartvorm. Schil de appels, snijd in dikke kwartjes en schik op het deeg. Zet 15 minuten in de oven.
  3. Meng de Danette met vanille met het ei en amandelschaafsel, giet over de taart en zet nog eens 15 minuten in de oven.
  4. Haal uit de oven en serveer lauw of koud, bestrooid met amandelschaafsel (van tevoren even in de oven geroosterd) en poedersuiker.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Taart