Chocolade kokosballetjes

Chocolade kokosballetjes

Smulweb imageSmulweb

Met deze heerlijke chocolade kokosballetjes waan jij je op een tropisch eiland! Gesmolten chocolade gehakt met room, gerold tot balletjes en daarna bedekt met geraspte kokos. Perfect voor een picknick of high tea.

15 min bereiden

24 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Chocolade kokosballetjes op tafel.

  1. Verwarm de boter en de room langzaam in de pan. Pas op dat het niet te donker wordt of kookt!
  2. Hak de chocolade fijn en voeg dit toe aan het room- en botermengsel.
  3. Haal de pan van het vuur en laat het verder smelten terwijl je blijft roeren.
  4. Doe het chocolademengsel in een kom en laat het afkoelen. Plaats het vervolgens 2 uur in de koelkast.
  5. Neem een koffielepel van het gekoelde chocolademengsel en maak er balletjes van.
  6. Rol de chocoladeballetjes tenslotte door de kokos.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Chocolade Chocolade maken