Super lekkere aziatische hachee

Super lekkere aziatische hachee

Smulweb imageSmulweb

Aziatische hachee met mals rundvlees, uien, knoflook en diepgang door de sojasaus en Worcestersaus. Hete runderbouillon en sambal maken 'm extra smeuïg. Stoof het 3 uur, proef en breng op smaak. Serveer heet en geniet

120 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Super lekkere aziatische hachee op tafel.

  1. Laat het vlees op kamertemperatuur komen. Snijd het rundvlees in brokken en smeer in met peper en zout.
  2. Snijd de uien in halve ringen en pers de knoflook. Verhit een beetje olie in de pan op hoog vuur en schroei het vlees rondom dicht. Voeg daarna de knoflook en uien toe. Voeg hete runderbouillon van tablet toe tot het net onderstaat.
  3. Voeg de sojasaus en Worcestersaus toe. Voeg sambal, suiker, gemberpoeder en maizena toe. Laat alles op laag vuur 3 uur stoven tot het vlees boterzacht is.
  4. Proef de stoofpot en breng indien nodig op smaak met een snufje extra peper en zout.
  5. Serveer de stoofpot heet en geniet ervan.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stoofpotje