Salade met geroosterde rode ui geitenkaas en cashewnoten

Salade met geroosterde rode ui geitenkaas en cashewnoten

Smulweb imageSmulweb

Een robuuste salade met geroosterde rode ui, zachte geitenkaas en knapperige cashewnoten. Een perfecte combinatie van zoet, hartig en nootachtig met een dressing van rode wijnazijn, chilipeper en sla. Gegarandeerd een smaakvolle salade!

15 min bereiden

hoofdgerecht

3 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Salade met geroosterde rode ui geitenkaas en cashewnoten op tafel.

  1. Ontvel de uien en verwijder de boven- en onderkant. Snijd ze in drieën zodat je plakken van ongeveer 2 cm krijgt.
  2. Vet een ovenschaal in en leg de plakken hier naast elkaar in. Sprenkel er wat olie, zout en peper over en plaats de ovenschaal in de voorverwarmde oven op 200 °C. Laat de uien voor 30 minuten roosteren.
  3. Bak de cashewnoten kort aan in een pan.
  4. Pak een kleine kom en meng hierin 1 el olie, rode wijnazijn, chilipeper in stukjes, sla, zout en peper.
  5. Haal de uien uit de oven en meng deze voorzichtig met de olie/wijnazijn mix en de sla. Sprenkel op het laatst de cashewnoten er overheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Groente Geitenkaas salade Rode ui