Gehaktbrood van donna hay

Gehaktbrood van donna hay

Smulweb imageSmulweb

Met het gehakt van donna hay maak je gemakkelijk dit lekkere gehaktbrood met uien en panchetta in een handomdraai klaar. Perfect voor een gezellige avond!

60 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Gehaktbrood van donna hay op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius of gasstand 4. Verhit de olie op matig vuur in een antiaanbakpan. Bak ui en knoflook 5-7 minuten of tot ze zacht zijn. Laat volledig afkoelen.
  2. Bekleed een bakvorm van 22x8x7 cm met de plakjes pancetta en zorg dat ze iets overlappen. Zet apart.
  3. Laat in een grote kom het broodkruim 5 minuten weken in de melk of tot alle melk is opgenomen. Voeg het uimengsel, de rozemarijn, mosterd, eieren, het gehakt, de fijngesneden pancetta en zout en peper toe. Meng goed.
  4. Druk het gehaktmengsel in de vorm en vouw de overhangende pancetta erover. Zet de vorm op een bakplaat en bak 40-45 minuten of tot het brood net gaar is. Laat 5 minuten rusten en stort op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak nog 5-10 minuten of tot het goudbruin is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees