Ceviche

Ceviche

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke frisse ceviche van zalm. De zalm marineert in limoensap met knoflook, koriander en Hot Red Jalapeño's, wat zorgt voor een malse smaak.Extra ingrediënten van tomaten, avocado en maïs brengen deze ceviche tot een hoger niveau. Serveer in Mini Taco Tubs en geniet ze vers.

60 min bereiden

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 10 santa maria mini taco tubs
  • 140 g Tomaten gepeld

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Ceviche op tafel.

  1. Leg de zalmblokjes in een schaal en schenk er limoensap over.
  2. Roer knoflook, koriander en Hot Red Jalapeño's erdoorheen en laat het geheel 1 uur in de koelkast marineren.
  3. Meng met tomaten, avocado en maïs.
  4. Serveer in Mini Taco Tubs en eet zo snel mogelijk op.
eet smakelijk