Chili bladerdeeg hapjes met cheddar

Chili bladerdeeg hapjes met cheddar

Smulweb imageSmulweb

Verwen jezelf met deze heerlijke chili bladerdeeghapjes gevuld met heerlijke cheddar kaas. Gemaakt van ingrediënten die u thuis heeft liggen en in een mum van tijd gebakken.

60 min bereiden

borrel

8 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 Rode peper
  • 15 g Geraspte cheddar

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Chili bladerdeeg hapjes met cheddar op tafel.

  1. Steek rondjes uit bladerdeeg zo groot als het bladerdeeg toestaat.
  2. Kwast de randen van het bladerdeeg in met water.
  3. Leg een hoopje vulling op een helft van het rondje en verdeel daarover wat geraspte kaas.
  4. Flap de andere helft over de vulling en druk de randen goed aan totdat deze gesloten zijn.
  5. Kwast de pasteitjes in met het eidooiermengsel.
  6. Bak de pasteitjes tot het bladerdeeg gaar en goudbruin is.
  7. Zo'n 10 minuten voordat ze klaar zijn, strooi je wat geraspte cheddar kaas over de pasteitjes en laat deze smelten op de pasteitjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Kaas Bladerdeeg