- 4 Salieblad
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Hartige taartjes met zoete aardappel wortel en rode ui op tafel.
- Verwarm de oven voor op 200 C.
- Schil de zoete aardappel en wortel en snijd in kleine blokjes. Breng in een pan water aan de kook en kook de blokjes aardappel en wortel 3 minuten. Giet af in een zeef en spoel met koud water na. Laat de blokjes aardappel en wortel uitlekken.
- Halveer de ui en snijd elke helft in heel dunne partjes.
- Klop in een kom de eieren los met naar smaak zout en peper. Roer de kaas, salie, tijm, zoete aardappel, wortel en partjes ui erdoor.
- Bekleed de vormpjes elk met een plakje bladerdeeg en verdeel het ei-groentemengsel over de vormpjes.
- Zet de vormpjes op het rooster en schuif het rooster iets onder het midden in de oven. Bak de taartjes in ca. 25 minuten gaar en goudbruin.