Pittige curry van gehakt met rode kidneybonen en prei

Pittige curry van gehakt met rode kidneybonen en prei

Smulweb imageSmulweb

Geniet van deze pittige gehakt curry met rode kidneybonen en prei. Het gehakt is lekker bruin gebakken en daarna overgoten met de heerlijke smaak van Thai red curry en kokosmelk.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 tl Euroma Lemon Pepper

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pittige curry van gehakt met rode kidneybonen en prei op tafel.

  1. Spoel de kidneybonen goed af in een vergiet en laat ze uitlekken. Maak de lente-uitjes schoon en snij in smalle ringetjes. Pel en snipper de knoflook. Maak de prei schoon en snijd in kleine stukjes.
  2. Verhit de olie in de wok. Bak hierin het gehakt rul en bruin. Voeg de knoflook, lente-uitjes en prei toe en bak even al omscheppend mee. Voeg de Thai red curry toe en bak dit ook even mee.
  3. Voeg de kidneybonen en de lemon pepper in de wok. Schep alles goed door. Voeg de kokosmelk toe en breng aan de kook.
  4. Laat even doorkoken tot de kokosmelk wat dikker wordt.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Curry Vlees Groente Bonen Prei Kidneybonen