Zalmbonbons

Zalmbonbons

Smulweb imageSmulweb

Deze zalmbonbons zijn een verrukkelijke amuse! Gevuld met crème fraîche, mosterd-dilledressing en fijne stukjes garnalen, zijn deze kleine hapjes niet te weerstaan!

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 15 g La Place Honing Mosterd Dressing

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Zalmbonbons op tafel.

  1. Meng de crème fraîche, mosterd-dilledressing en citroensap door elkaar. Houd een paar takjes dille apart voor garnering en hak de rest van de dille fijn en roer door het romige mengsel.
  2. Schep de garnalen door het mengsel en breng op smaak met peper en zout.
  3. Bekleed een klein kopje met huishoudfolie en leg een plakje zalm hierop (de zalm moet een beetje over de randen hangen).
  4. Doe een schepje van het garnalenmengsel in het midden van het beklede kopje en vouw de zalm die over de randen hangt er mooi overheen.
  5. Haal de zalmbonbon met plastic folie uit het kopje en draai stevig dicht. Laat de bonbons een uurtje opstijven in de koelkast.
  6. Verdeel een beetje sla over 4 bordjes en besprenkel met een beetje olijfolie. Leg de bonbon in het midden.
  7. Spuit er een klein toefje decoratiesaus citroenmayonaise op (optioneel).
  8. Maak het af met een klein takje dille voor garnering.
eet smakelijk