- 15 g La Place Honing Mosterd Dressing
Bereidingswijze
Zet in 8 stappen deze heerlijke Zalmbonbons op tafel.
- Meng de crème fraîche, mosterd-dilledressing en citroensap door elkaar. Houd een paar takjes dille apart voor garnering en hak de rest van de dille fijn en roer door het romige mengsel.
- Schep de garnalen door het mengsel en breng op smaak met peper en zout.
- Bekleed een klein kopje met huishoudfolie en leg een plakje zalm hierop (de zalm moet een beetje over de randen hangen).
- Doe een schepje van het garnalenmengsel in het midden van het beklede kopje en vouw de zalm die over de randen hangt er mooi overheen.
- Haal de zalmbonbon met plastic folie uit het kopje en draai stevig dicht. Laat de bonbons een uurtje opstijven in de koelkast.
- Verdeel een beetje sla over 4 bordjes en besprenkel met een beetje olijfolie. Leg de bonbon in het midden.
- Spuit er een klein toefje decoratiesaus citroenmayonaise op (optioneel).
- Maak het af met een klein takje dille voor garnering.