Kersencrumble

Kersencrumble

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke kersencrumble, warm uit de oven. Met de kruimelige en knapperige crumble en de zoete sappige kersen, ben je in de zevende hemel. Serveer met verse slagroom of een bolletje ijs om het af te maken. Ideaal voor elke gelegenheid!

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Kersencrumble op tafel.

  1. Verwarm de oven op 180 graden.
  2. Meng de bloem en 50 gr gewone suiker in een kom. Snijd met twee messen de boter door het meelmengsel in stukjes. Kneed daarna met je vingertoppen tot een kruimelig deeg.
  3. Laat de kersen uitlekken en schep de basterdsuiker en de maizena erdoor. Verdeel de kersen over 4 ovenvaste schaaltjes.
  4. Bestrooi de kersen met wat van de crumble en verdeel de pecannoten erover.
  5. Zet de schaaltjes 25 minuten in de oven.
  6. Serveer de kersencrumble met slagroom of een bolletje ijs.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Bakken Zuivel Kersen Crumble