Hartige pompoentaart met geitenkaas

Hartige pompoentaart met geitenkaas

Smulweb imageSmulweb

Een hartige pompoentaart met geitenkaas die je doet watertanden: een heerlijke smaaktoon van geitenkaas, verlicht door de toevoeging van heerlijke pompoen. Perfect als avondeten (of lunch)!

45 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 3 el Water
  • 75 g Walnoten gepeld, ongezouten

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Hartige pompoentaart met geitenkaas op tafel.

  1. Schil de pompoen en kook deze gedurende 10 minuten.
  2. Bak de ui aan met 2 tenen knoflook.
  3. Voeg de pompoen toe en bak het geheel mee.
  4. Voeg zout, peper en kruiden toe. Verkruimel de walnoten boven het mengsel.
  5. Verkruimel de geitenkaas en meng met creme fraiche. Voeg kip en Parmezaanse kaas toe.
  6. Vul de vorm met het deeg, voeg het pompoenmengsel toe en daarna het creme fraiche mengsel.
  7. Strooi een beetje Parmezaanse kaas over de taart en verdeel er wat walnoten overheen.
  8. Bak de taart 25 minuten in de oven op 210 graden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Kaas Pompoentaart