Tapas mojo rojomojo verde(rode en groene dipsaus)

Tapas mojo rojomojo verde(rode en groene dipsaus)

Smulweb imageSmulweb

Met deze rode en groene dip maak je van jouw tapasavond een succes. Met de Mojo rojo van tomaat, knoflook, Spaanse peper, olijfolie en azijn en Mojo verde van paprika, peterselie, knoflook, olijfolie en citroensap zit je helemaal gebakken.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Tapas mojo rojomojo verde(rode en groene dipsaus) op tafel.

  1. Ontvel de tomaat en verwijder de zaadjes. Pureer dit samen met de knoflook, Spaanse peper, olijfolie en azijn (staafmixer) tot een glad mengsel. Breng het geheel op smaak met peper en zout voor Mojo rojo.
  2. Verwijder de stelen van de peterselie. Snij de paprika doormidden en verwijder de zaden en zaadlijsten. Snij de paprika fijn. Pureer de peterselie, paprika, knoflook, olijfolie en citroensap (staafmixer) tot een glad mengsel. Breng het geheel op smaak met peper en zout voor Mojo verde.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen