Belgische vanillewafels

Belgische vanillewafels

Smulweb imageSmulweb

Maak heerlijke Belgische vanillewafels in je eigen keuken! Klop boter en suiker luchtig en voeg één voor één eieren toe. Voeg hierna melk en bloem toe en meng alles goed door elkaar. Laat het beslag 10 minuten rusten, verwarm het wafelijzer en bak de wafels goudbruin. Geniet van de heerlijke geur en smaak van vanille!

45 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Belgische vanillewafels op tafel.

  1. Zorg ervoor dat de boter op kamertemperatuur is.
  2. Klop de boter samen met suiker luchtig.
  3. Voeg de eieren één voor één toe en meng goed.
  4. Voeg hierna de melk toe aan het botermengsel.
  5. Neem als laatste de bloem, zout en bakpoeder en voeg deze toe. Meng alles goed door elkaar en laat het 10 minuten rusten.
  6. Verwarm het wafelijzer.
  7. Bak de wafels gedurende 3-5 minuten gaar (verschilt per wafelijzer).
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Zuivel Ei Gebak Oliebollen