Indische worstenbroodjes

Indische worstenbroodjes

Smulweb imageSmulweb

Indische worstenbroodjes, heerlijk krokant gebakken bladerdeeg met een vulling van kruidig kipgehakt, ketjap en sambal. Makkelijk om te maken en om lekker van te genieten, recept voor zes stuks.

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 21.5 g conimex groente- en kruidenmixx bami goreng

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Indische worstenbroodjes op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Laat de bahmi mix wellen en afkoelen en haal de braadworsten uit de velletjes (je gebruikt alleen het vlees).
  3. Laat het bladerdeeg ontdooien en meng de gewelde mix, ketjap en sambal door het vlees.
  4. Verdeel het mengsel over 6 plakken bladerdeeg en rol ze op. Snijd elk rolletje in 3 stukken.
  5. Leg de rolletjes met de naad naar beneden op de bakplaat en smeer ze in met geklopt ei.
  6. Bestrooi met sesamzaadjes en prik de bovenkant een paar keer in met een cocktailprikker.
  7. Bak de broodjes 20 minuten op 200 graden in de oven tot ze mooi bruin zijn.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Brood Broodjes Worstenbroodjes