Boekweit wrap met kip kokos en groenten

Boekweit wrap met kip kokos en groenten

Smulweb imageSmulweb

Deze boekweit wrap met kip kokos en groenten is heerlijk voor wanneer je zin hebt in iets anders dan een gewone wrap. Door de boekweit en het gebruik van gemalen kokos smaken deze wraps extra lekker. Afgemaakt met zachte avocado en gekookt ei.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 150 ml Water
  • 1 Avocado

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Boekweit wrap met kip kokos en groenten op tafel.

  1. Doe het boekweitmeel in een kom en voeg hier 1 ei en een snufje zout aan toe. Roer dit goed door en meng al roerende het afgemeten water toe aan de boekweit substantie. Meng het tot een glad boekweit beslag.
  2. Zet een pan op middelhoog vuur en doe hier wat kokosolie in. Verdeel nu het beslag in de pan, op dezelfde manier hoe je een pannekoek zou maken en draai deze na een licht goudbruine kleur om. Als je beide boekweit wraps hebt gemaakt in de pan leg je ze even afgesloten onder folie op een bordje.
  3. Doe de gesneden stukjes kipfilet in dezelfde pan die je hebt gebruikt voor de wraps. Bak de kipfilet stukjes op middelhoog vuur en zet na 3 minuten iets lager. Doe hier naar smaak een snufje peper aan toevoegen.
  4. Kook nu 2 eieren in een pan met gekookt water. Voeg nu in de pan van de kipfilet de gesneden ui en paprika toe. Voeg nog wat peper, zout of andere kruiden die je graag lust toe (hou rekening met de kokos).
  5. Verdeel nu de wraps over 2 borden en verdeel de stukjes avocado per wrap. Maak de avocado plat op de boekweitwrap en bedek met wat krokante sla blaadjes. Pel de gekookte eieren en snijd deze in grote of kleine stukjes. Leg per stukje ei wat korreltjes grof zout erop.
  6. Verdeel nu de kipfilet, paprika en ui over de twee boekweitwraps. Strooi nu per wrap 2 eetlepels gemalen kokos over het geheel.
  7. Druppel de balsamico met een eetlepel uit in een rondje over de wrap.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps