Quinoa salade met avocado en gegrilde aubergine

Quinoa salade met avocado en gegrilde aubergine

Smulweb imageSmulweb

Deze quinoa salade met gegrilde aubergine en avocado is een ware smaaksensatie. Met gegrilde aubergine, pistache- en cashewnoten, avocado en chiazaad. Afgemaakt met olijfolie en citroensap is deze salade een must-try!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Quinoa salade met avocado en gegrilde aubergine op tafel.

  1. Kook gierst of quinoa volgens de bereidingswijze op het pak.
  2. Snijd de aubergine in plakken en grill deze in een koekenpan. Snijd zodra deze gaar is in kleine blokjes.
  3. Rooster de pistache nootjes en cashewnoten in een droge koekenpan gedurende 10 minuten.
  4. Snijd de avocado in stukjes, de lente-ui in ringetjes en halveer de tomaatjes. Doe dit alles bij elkaar in een slakom. Pers de knoflookteen erbij.
  5. Strooi het chia zaad over het mengsel en giet er olijfolie en citroensap overheen.
  6. Voeg de gekookte quinoa/gierst toe en breng op smaak met peper en zout.
  7. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Groente Avocado salade Aubergine